Redan Midsommar?

Jobbet flyter på och har sina bra o lite jobbigare stunder, men mestadels bara bra :) Jobbar med så himla gulliga människor :)

Idag är det midsommar och här ska det fixas. Hjälper mamma och pappa att packa husvagnen, och själv ska jag börja förbereda lite här hemma :) det verkar ju som att vädret är med oss iaf..

det blir nog ingen midsommarstång i år, isf en väldigt liten en ;) men grillat ska det bli! :D och många filmer att titta på mot kvällen, skräckisar o drama ;) hehe

Hoppas ni får en jätte bra midsommar!! :D
Kramar!!

Sommar!!

ojoj, det var länge sen jag skrev här... nä bloggerska är inte mitt rätta element ;P
Det händer saker hela tiden känns det som, och fastän det var i fredags som vi tog studenten (!) så har jag inte riktigt haft tid att bara stanna upp och vara ledig. Men det är bra, då känner man sig nyttig :P hehe

skulle kunna ta o berätta om min händelsefulla vecka, men det inlägget skulle bli hur långt o tråkigt som helst, så jag skippar det den hör gången ;)

Kan istället säga att ikväll blir det jobb kl 16:30... :) det blir spännande ;) 
Och nu ska jag ta o leta efter en dator ;)

Ha det bra!

skönt att vara ledig!

Haft en mycket trevlig kväll ikväll :) en hel del bättre än igår.. 

For till Emma och hjälpte henne att göra kycklingsallad till middag (som blev jätte god!!) och sen bar det av till stan för att göra bort lite ärenden. Vi for strax innan 18:00 så det blev lite stessigt där ett tag :P  efter att vi varit på Cubus, Hansens och i gallerian, for vi till Dollar stores och Ö&B och hittade lite andra saker :)
Så klart blev det singstar hemma hos Emma ;) + bilspel o salaom ;D

Mycket roligt :D
Imorgon blir det däremot inte lika kul... Tandläkaren 9:00 :( usch o fy... Måste gå och lägga mig nu så jag orkar upp ;)

God natt på er!

städning på g

Nu har jag storstädat mitt rum, och slängt kollegieblock och massvis med papper. Så otroligt skönt att bli av med :) Mycket saker man hinner samla på sig under 3 år :P en svart sopsäck fylldes iaf...

bara att damsuga och fixa lite till så är det klart, men det hinns inte nu. Ska hämta syster yster på skolan :)
sen blir det nog en sväng mot stan kanske...
RSS 2.0